Bruiloft Kimberley en Jim | Vidaa


Bruiloft Kimberly & Jim bij trouwlocatie Vidaa in Bergschenhoek

7 juli was de prachtige bruiloft van Kim en Jim! Het was een mooie en bijzondere dag. De dag begon bij het ouderlijke huis van Kimberley waar ze werd opgemaakt en haar jurk aantrok. Vlinders waren een bijzonder en belangrijk onderdeel van de bruiloft, zo stond in de ring van Kimberly een vlinder en werden er vlinders opgelaten na het jawoord. Kimberly had een hele goede band met haar opa en nadat hij is overleden vloog er bij elke bijzondere gebeurtenis in haar leven een witte vlinder. Toen ze haar eerste auto kocht, toen ze de sleutel kregen van hun huis, toen ze haar paard kreeg. Daarom was dit zo bijzonder voor haar. Toen ze dat vertelde vond ik dat natuurlijk super bijzonder en heel erg mooi dat ze als gebaar vlinders wilde gaan oplaten.

Nadat Kimberley en Jim elkaar voor het eerst hadden gezien gingen we op pad om foto’s te maken. Tijdens de fotoshoot kwamen ook de bruidsmeisjes waar we foto’s mee maakte. Och wat een schatjes waren dat (see for yourself).
En je gelooft het haast niet, maar toen ze terugkwamen en alle gasten hun stonden op te wachten vloog er een witte vlinder voorbij, echt bizar! De dag was super relaxed en na een heerlijke lunch gingen we richting de trouwlocatie Vidaa waar de rest van de dag zou plaatsvinden.

De ceremonie werd begeleid door Trouwambtenaar Carina Roemers (echt een aanrader)! Het was een prachtige, emotionele ceremonie waar veel mooie woorden werden gesproken. En weer kwam er een witte vlinder aanvliegen bij het begin van de ceremonie.. Wat was het een mooie bruiloft met zulke lieve mensen en na het jawoord lieten Kim & Jim de vlinders los. Ze wilde nog even lekker in de doos blijven maar uiteindelijk vlogen ze allemaal weg!

Daarna was het tijd voor taart, gezellig kletsen en werd het diner klaargemaakt! Wat was het geweldig! Geniet mee!

 
 

Videografie | E-motion films
Jurk | Weddings
Bloemen | Your Flowers
Pak | Speksnijder
Parfum | C’est la vie

Copyright © 2023 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden