Ervaringen

LIEVE WOORDEN VAN BRUIDSPAREN

 

danielle en vinceVince & Daniëlle

Wij zijn heel erg blij dat Jessica onze bruiloft heeft gefotografeerd afgelopen juni! Wat zijn de foto’s prachtig geworden !

Jessica is ontzettend fijn (en snel) in de communicatie, erg enthousiast en professioneel.

Voorafgaand aan de bruiloft hebben we ook een loveshoot gedaan en ook die foto’s zijn heel mooi geworden waarbij we snel op ons gemak voelden. Wij raden Jessica zeker aan!

 

 

 

 

Richard & Laura

Jessica maakt super mooie foto’s, weet precies de goede momenten en details vast te leggen. Verder is het heel fijn dat je alles aan haar kunt vragen, Jessica heel flexibel is en dat ze een goed gevoel voor humor heeft.

Voor een bruid die niet van foto’s van zichzelf houdt ben ik meer dan gelukkig met deze foto’s en deel ik ze met veel enthousiasme.

Niet twijfelen maar Jessica boeken, je krijgt er zeker geen spijt van!

 

 

 

 

Frank & Anouk

Eigenlijk hebben we geen woorden voor de prachtige preview foto’s die we van onze bruiloft van Jessica hebben ontvangen. Wat een klasse! Ze weet je echt van de allermooiste kant te fotograferen.

Daarnaast is Jessica ook ontzettend fijn en relaxed om op de trouwdag om je heen te hebben. Een absolute aanrader!

 

 

 

 

 

Mike & Anne

We hebben de foto’s bekeken en gaan dit de komende weken ook nog vaak doen. Wat zijn de foto’s waanzinnig mooi geworden!! Super trots zijn we! Ook het album vinden we erg leuk, zo hebben we gelijk iets om te laten zien! Nogmaals onze grote dank voor het vastleggen van onze dag, met deze foto’s hebben we een blijvende en tastbare herinnering aan onze onvergetelijke dag!

 

 

 

 

 

Erwin & Rebecca

Jessica was onze fotograaf en is er vanaf ’s ochtends vroeg tot aan het feest bij geweest, en heeft alles weten vast te leggen. De communicatie voorafgaand was erg prettig, en er werd goed rekening gehouden met onze wensen. Op de dag zelf was het erg fijn om Jessica om ons heen te hebben, er werd gelachen en soms een traan gelaten. Bij het krijgen van de foto’s werden we blij verast met het album, de gave usb stick en setje losse foto’s. Bij het terug kijken van de foto’s droomden we weer helemaal terug naar al die fijne momenten die dag. Jessica heeft echt passie en liefde voor haar vak en dat zie & voel je terug in de foto’s.

Copyright © 2022 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden