Ervaringen

LIEVE WOORDEN VAN MIJN KOPPELS

 

Richard & Laura

Jessica maakt super mooie foto’s, weet precies de goede momenten en details vast te leggen. Verder is het heel fijn dat je alles aan haar kunt vragen, Jessica heel flexibel is en dat ze een goed gevoel voor humor heeft.

Voor een bruid die niet van foto’s van zichzelf houdt ben ik meer dan gelukkig met deze foto’s en deel ik ze met veel enthousiasme.

Niet twijfelen maar Jessica boeken, je krijgt er zeker geen spijt van!

 

 

 

 

Frank & Anouk

Eigenlijk hebben we geen woorden voor de prachtige preview foto’s die we van onze bruiloft van Jessica hebben ontvangen. Wat een klasse! Ze weet je echt van de allermooiste kant te fotograferen.

Daarnaast is Jessica ook ontzettend fijn en relaxed om op de trouwdag om je heen te hebben. Een absolute aanrader!

 

 

 

 

 

Mike & Anne

We hebben de foto’s bekeken en gaan dit de komende weken ook nog vaak doen. Wat zijn de foto’s waanzinnig mooi geworden!! Super trots zijn we! Ook het album vinden we erg leuk, zo hebben we gelijk iets om te laten zien! Nogmaals onze grote dank voor het vastleggen van onze dag, met deze foto’s hebben we een blijvende en tastbare herinnering aan onze onvergetelijke dag!

 

 

 

 

Fine_art_bruidsfotograaf_JessicaJongmanJamie & Celine

Wij onze droombruiloft beleefd en Jessica heeft er met haar talent voor fotografie voor gezorgd dat we deze dag nog heel vaak kunnen na beleven. Vanaf het eerste moment was Jessica enthousiast en wij ook, nadat ze op bezoek was gekomen en haar albums had laten zien wisten we zeker dat Jessica onze fotograaf moest zijn en gelukkig werd ze dat ook! Op de grote dag zorgde ze ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde, stelde ze vragen om het ijs te breken en wist ze alle mooie momenten en emotie vast te leggen. Met de zachte foto’s, het mooie licht en de echte momenten die Jessica weet te fotograferen is het bij het bekijken van de foto’s direct alsof je weer terug bent bij de dag!

 

 

 

Erwin & Rebecca

Jessica was onze fotograaf en is er vanaf ’s ochtends vroeg tot aan het feest bij geweest, en heeft alles weten vast te leggen. De communicatie voorafgaand was erg prettig, en er werd goed rekening gehouden met onze wensen. Op de dag zelf was het erg fijn om Jessica om ons heen te hebben, er werd gelachen en soms een traan gelaten. Bij het krijgen van de foto’s werden we blij verast met het album, de gave usb stick en setje losse foto’s. Bij het terug kijken van de foto’s droomden we weer helemaal terug naar al die fijne momenten die dag. Jessica heeft echt passie en liefde voor haar vak en dat zie & voel je terug in de foto’s.

Copyright © 2019 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden