Investering bruiloft

Helaas neem ik voor 2022/2023 geen nieuwe bruiloften meer aan!

Bruidsfotografie

Bruiloft_Nederland_JessicaJongman

Ik geloof in echte liefde, twee mensen die voor elkaar kiezen en besluiten om de rest van hun leven samen door te brengen. Daarom vind ik het een hele eer om deze dag vast te leggen en jullie een herinnering mee te geven voor de rest van jullie leven.

Dromen jullie van een intieme bruiloft vol liefde, een prachtige locatie en mooie styling? Willen jullie deze dag op een lichte, romantische en spontane manier hebben vastgelegd? Dan kan ik niet wachten om jullie te ontmoeten en alles over jullie dag te horen!

Prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij 1750,- voor 6 uur fotografie incl. een verrassingsalbum en reiskosten binnen Nederland. Ik stuur graag mijn digitale brochure met mijn verschillende collecties en meer informatie.

Maken jullie je droom waar en gaan jullie voor bruiloft in het buitenland? Dat klinkt fantastisch en ik reis daarom ook graag met jullie mee! Neem voor meer informatie contact met mij op!

 

Bruidsalbum

Ik ben van mening dat foto’s geprint moeten worden. En zeker jullie trouwfoto’s verdienen een prachtig album. Een album dat generaties lang kan worden doorgegeven. Aan jullie kinderen en later misschien wel aan jullie kleinkinderen. Het is fantastisch om door alle prachtige beelden te bladeren en weer helemaal terug te dromen naar jullie bruiloft.

Ieder bruidspaar krijgt daarom van mij een verrassingsalbum. Jullie kunnen de foto’s dan alvast geprint bekijken en laten zien, ook als jullie besluiten geen album af te nemen.

Ik bied verschillende collecties aan waarin je een prachtig luxe bruidsalbum krijgt. De albums zijn ook los verkrijgbaar. Jullie kunnen kiezen uit prachtige materialen, kleuren en graveringen.

 

Copyright © 2022 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden