About Jessica

English

Mijn naam is Jessica, ik ben een fine art fotograaf met liefde voor natuurlijk licht, emoties en mooie details. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en ik vind het heel bijzonder om dit vast te mogen leggen. Als fine art fotografe houd ik van lichte, romantische en tijdloze beelden. Ik ga tijdens jullie fotoshoot of bruiloft opzoek altijd opzoek naar de echte momenten en kleine details, zodat ik jullie verhaal zo goed mogelijk kan navertellen met mijn foto’s.

Ik vind het fantastisch om elke dag bezig te zijn met mijn droom en zoveel mensen blij te maken met mijn werk. Het liefst fotografeer ik op mooie, lichte locaties zoals in de duinen of op het strand. Een aantal favoriete locaties zijn de Loonse Drunense Duinen, Soesterduinen, Henschotermeer en eigenlijk elk strand!

Persoonlijk houd ik van intieme en romantische buitenbruiloften, of van prachtige binnenlocaties met veel wit en licht zodat mijn foto’s het beste tot zijn recht komen. Een relaxte en gezellige dag die jullie samen met de meest dierbare personen om jullie heen vieren. Tegenwoordig kan en mag alles, ik ben zelf daarom ook gek op de niét traditionele bruiloften, met prachtige styling, details en zachte pastel kleuren.

Naast bruiloften en stelletjes vind ik het ook heel leuk om andere ondernemers op de foto te zetten en om mijn kennis te delen met andere fotografen. Daarom geef ik met veel plezier verschillende workshops en mentorsessies!

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten!

Liefs, Jessica
(foto door @jillsphotography, edit door mij)

 

Lieve dankwoorden van bruidsparen

“Lieve lieve Jessica, wat heb ik alleen maar dankwoorden voor jou! Wat ben je lief, geduldig en behulpzaam!! Wat een prachtige foto’s! We hebben het zo super gehad. We hebben net samen naar de foto’s gekeken. Huilen.. Storm als eerst vele tranen, zo lief. We vinden ze zo zo mooi!! Zo ontzettend bedankt! Je hebt onze bruiloft vereeuwigd in iets wat we met trots op de muur hangen en met veel mooie herinneringen aan terug denken. Dat geeft de herinneringen de houvast en kleur om het nog te kunnen herbeleven als we 80 jaar zijn!”
– Desiré, JJ Bride

“Wij zijn ZO blij dat jij degene was die onze bruiloft heeft gefotografeerd! We hebben zoveel complimenten over je gehad! Zelfs voor de gasten een foto hadden gezien! Ze zeiden: ‘jullie fotograaf is zooo lief en zooo professioneel!’ En ze hebben zoooo gelijk! JE BENT DE BESTE!!! Je weet precies wat je doet en besteed zoveel aandacht aan details! En omdat we al samen hadden gewerkt tijdens de engagement shoot scheelde dat nu zoveel tijd omdat we wisten wat we konden verwachten! Ontzettend bedankt Jessica! Je bent een geweldig persoon en fotograaf!”
– Vionna, JJ Bride

Lees hier meer ervaringen van andere bruidsparen

Copyright © 2022 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden